Post by evercombellveal on Mar 15, 2022 0:25:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scopa - Italian Card Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scopa - Italian Card Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک نقاط زیادی ▞▞▞
▞▞▞ Scopa - Italian Card Game 2022 version ▞▞▞
30 جم حذف شد. خوشحال نیست. همچنین به روز رسانی های بسیار زیاد.
این یک برنامه عالی بود، اما از زمان آخرین به روز رسانی، حتی ارزش امتیاز 1 ستاره را ندارد. خیلی کند است/بسیار تاخیر دارد. کارت ها باید بعد از هر دست بهتر به هم بزنند و گزینه تک نفره کجا رفته است؟ متاسفم اما زمان پیدا کردن یک برنامه جدید و بهتر Scopa است...
E voglio capire i banner, ma le schermate video che non si possono chiudere e altre quasi ogni mano a scopa è veramente eccessivo. دیسیستالاتو.
اوقات خوش!!
تبلیغات بیش از حد توهین آمیز و اجباری.
بیهوده. آنها ابتدا نسخه آفلاین را حذف کردند، و شما را مجبور کردند فقط زمانی که اتصال دارید بازی کنید، اکنون حتی 11 امتیاز مسابقات را که نسخه اصلی، سنتی و چالش برانگیز است، کاهش دهید. اکنون آنها فقط انتخاب بازی های سریع را به شما می دهند که خسته کننده و تکراری است. برنامه های Scopa بهتر دیگری در فروشگاه بازی وجود دارد. بسیار شرم آور، این برنامه درجه یک در مورد این بازی بود.
بسیار زیبا، و وفادار به بازی واقعی
خیلی پر از تبلیغات است که سرگرم کننده نیست. آن را کمی به عقب شماره گیری کنید.
بگذارید افراد واقعی با کامپیوتر بازی کنند. و با هر آپدیت به سراشیبی ادامه می دهد!!! دور بایست!! آنها فقط می خواهند توکن بخری تا زنده بمانی!! هرگز برای دریافت مطالب رایگان مشکلات را برطرف نکنید. و حاضر به جبران نیستند!!! بله، من به شما گفته ام که مشکل به روز رسانی های من چیست! به یاد نمی آورید که مدام می گویید در 6 ماه گذشته روی آن کار کرده اید! از خوب جلوه دادن خود دست بردارید و به افرادی که از شما شکایت کرده اند جبران کنید!!!!!
مه
خوب کار میکنه درک بازی سخت است مگر اینکه در مورد نحوه بازی با آن مطالعه کنید.
گاهی اوقات به نظر می رسد که کارت ها به طور تصادفی تخصیص داده نشده اند، همچنین اگر دستورالعمل های بازی شما به زبان انگلیسی باشد مفید خواهد بود.
Scopa - Italian Card Game कार्ड hxx
Piena di pubblicità. تولتا
من سال ها پیش از آن برای ساخت بازی با دوستانم در طول سفر با استفاده از بلوتوث استفاده می کردم اما اکنون این عملکرد حذف شده است و شما نیاز به اتصال به اینترنت دارید. الان بی فایده است
بازی کردن با رایانه در اکثر مواقع به جای بازیکنان واقعی بد است زیرا رایانه بیشتر کارت های امتیاز را به طور تصادفی دریافت می کند که تقریباً هر بار که با یک بازیکن رایانه بازی می کنید هنگام بازی آنلاین از دست می دهید. نسخههای قدیمیتر را دوست داشتم، این یکی بد است!
Magari se aggiungesse la possibilità Di giocare in quattro....
Scopa - Italian Card Game Kort kle
لذت بخش است، فقط ناامید است این است که نمی توانم آن را در حالت پرواز بازی کنم یا اگر اتصال اینترنت نداشته باشم.
هوش مصنوعی گاهی اوقات بسیار احمقانه است، حتی در حالت سخت. اما در کل بازی خوبی است.
برای خروج از بازی باید گوشی را خاموش کنید؟ باحال نبود! حذف شد!
نیاز به بهبود IA دارد
Learn Art History, Artworks & Paintings - Artly Izglītība chcs
این بازی بسیار سرگرم کننده است، اما به روز رسانی های اخیر آن را مشکل ساز کرده است. تبلیغات گوگل در مسیر دکمه های لازم برای انجام بازی قرار دارند، بنابراین شما اغلب از بازی خارج می شوید. همچنین نسخه انگلیسی وجود ندارد، بنابراین برای یادگیری نحوه بازی، باید دستورالعمل ها را در اینترنت جستجو کنید. من برای یک برنامه بدون تبلیغات که نسخه انگلیسی دارد هزینه می کنم.
نمی توان آن را زمین گذاشت!!! خیلی سرگرم کننده برای بازی
اتلاف وقت خوب
بازی مفرح
میتونه بهتر باشه!😕
از کشف جدیدم لذت می برم
من دوست دارم ii
من این را دوست دارم
سلام، بازی شگفت انگیز است، اما توسعه دهندگان می توانند لطفاً ویژگی بلوتوث را بخوانید که بهترین بخش بود. به غیر از آن یک برنامه کاربردی و سرگرم کننده است
برنامه lenta ed inutilizabile, single player inesistente. برای giocare 2-3 قسمتی چند نفره è necessario aspettare giorni o pagare
Scopa - Italian Card Game Kortos kui
بازی عالی
من بازی بازی را دوست دارم اما ویدیوها برای دادن سکه های رایگان به شما و ویدیوها برای تغییر مواد تشکیل دهنده شما کار نمی کنند. بسیار آزار دهنده!
مسابقات تقلبی هستند، همان افراد در هر مرحله پیروز می شوند، آنها باید بخشی از استقرار باشند. من مدام با احمقی هایی که بازی را درک نمی کنند الگو می شوم، همچنین وقتی هم تیمی شما ارتباطش را قطع می کند تبدیل به یک بازیکن کامپیوتری می شود که برنامه ریزی شده است تا هر تعداد کارت را از روی میز بردارد و شما را در معرض دید قرار دهد. نیاز به پیشرفت های بزرگ