Post by evercombellveal on Mar 15, 2022 0:19:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Futurama: Worlds of Tomorrow ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Futurama: Worlds of Tomorrow IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečné peníze ▞▞▞
▞▞▞ Futurama: Worlds of Tomorrow 2022 version ▞▞▞
Velmi zábavná a dobrá grafika pro tuto hru.
Futurama: Worlds of Tomorrow Äventyr tyl
Neustale pada a zamrza. Nekolikrat mi zasekla mobil a musel sem restartovat vyndani baterie. Soubojovy system je ale asi to nejhorsi co sem videl. Pri 5 clene posadce je asi tretina vteriny na reakci pri obrane navic hra velice rada laguje prave kdyz utoci npc
Dobrá hra lepší než taped out o simpsnovich
opravdu zábavné. lze to skutečně hrát bez placení ... zatím. im asi 5 lv za každou postavu.
Když jsem si to stáhl a otevřel hru. Automaticky se zastavil a já jsem venku. Potřebuje nějaké zlepšení
Hru miluji, ale nyní po každodenním přihlášení zamrzne a nehraje se vůbec
Broušení při budování vlastního města s placeným nastavením.Po chvíli nebude možné dosáhnout vyšší úrovně, pokud nevložíte skutečné $, protože mise získání upgradu je uzamčena & nelze otevřít. Byla to zábava, dokud nebylo potřeba dostat postavy za úroveň 30, kde se to uzamklo
Nahovno hra nefunguje stahnul sem ji ale nedostanu se ani pres tutorial pac profa neco chce od frie ale ten je totalne kouslej jen si kope s dementni krabici absolutni ztrata casu
Jde to
Dobra gamesa to je. Je to vtipný a hratelný. Proste Futurama.
Lmao se nikdy nedostal přes první načtení na obrazovce a zhroutí se.
Zatím se mi to líbí, začínám tomu chápat, jak jdu
Kdysi jsem to uměl hrát, ale
Nejlepší způsob, jak zabít čas
V nákupech aplikací dost agresivní NEKUPOVAT NIC!!!! ...... Velmi pomalá omezená hra... začíná být opravdu nudná smažit by to dal 1 plátek z pizzy Velmi dlouhé čekání Mechanika všechno trvá 8 hodin, než uděláte 1 maličkost ........ jediné zajímavé jsou bitvy a i tak jsou na jedno kliknutí qtc, takže hra samotná má skoro 0 her... ....... Proč nepředělat ps2 futurama classic na android... a neprodat ji za 1 £ být mnohem lepší
Tato hra byla skvělá, ale připojuje se pouze přes Facebook. Smazal jsem svůj Facebook a kvůli tomuto významnému nedopatření jsem ztratil veškerý pokrok, kterého jsem dosáhl. Vzal ze mě ducha hry.
Docela snadné hraní pro lidi jako já, kteří nedělají složité hry
Futurama: Worlds of Tomorrow एडवेंचर tfe
Pravděpodobně jsem to jen já, ale ani jsem neotevřel, ať jsem se snažil cokoli, stále se to zavíralo
Hra je super zábavná a vzrušující, jakmile se do ní dostanete.
Nemůžu dát nula hvězdiček Už nemůžu ani otevřít tu zatracenou hru. Opravdu jsem chtěl hrát tuto hru, ale nepodporuje velikost mého displeje standardního chytrého telefonu? Doufejme, že chyby budou opraveny, abych si mohl užít tuto chytrou hru
Bylo to skvělé, když to poprvé vyšlo. Ale to celé požadující mé osobní přihlašovací údaje k Facebooku, abych ušetřil můj čas a finanční investice do této hry, je vtip. Ať Covid najde lidi, kteří zkazili tuto hru.
super hra, kteří mají rádi futuramu.
Nehratelné na HTC One (2013), opravdu jako OPRAVDU špatný framerate
Páni, rád bych si zahrál tuto hru. Miluju Futuramu. Nicméně jsem si hru stáhl a 2 sekundy po otevření mi stále padá. Zkoušel jsem resetovat telefon a dokonce i odinstalovat a znovu nainstalovat hru, ale stále to nefunguje. Takže opravdu nemůžu dát dobré hodnocení, když to neumím ani hrát.
Miluju futuramu. Tato hra pomáhá, když jsem ve stresu. Znuděný. O přestávce nebo cokoli jiného. Miluji futuramu a miluji tuto hru.
👍 super
MultiSneS16 (multiplayer retro 16 bits emulator) Arkadne igre isth
Docela havaruje. Některé budoucí aktualizace budou opraveny.
Hra se sice momentálně po startu zasekne, ale když jsem ji tak chvíli nechal, vyskočila tabulka a hra se mi četla s novým eventem ... Podle mě je hra dost zábavná a některé akce jsou docela zajímavé, škoda jen, že nejdou rychleji, protože jsem žádný zatím nestihl dokončit. Jinak nemám moc co vytknout a fanouškům Futuramy doporučuju si tuhle hru zahrát.
Bomba hra už jsem ji hrála ale nejde spustit najednou...😅🤌
Eh docela nudné žádné události, žádné skvělé vzácné postavy a těžké vydělávání pizzy
Nejlepší hra, je to tak zábavné
Futurama: Worlds of Tomorrow! Tato hra je naprosto fantastická! Má všechny roztomilé postavy, s jejich nepředvídatelným suchým humorem a historkami, které zamotávají mysl! Opravdu si užívám hraní tohoto vzdáleného dobrodružství!
(Y)
I přes to že je to de facto to samé co The Simpsons Tapped out tak je hra super ale upřímě trochu nudná protože úkoly tady není tolik co v Simpsonech, tam bylo hodně co dělat a bavit se to déle ale tak aspoň 3* za snahu udělat hru podle dalšího mého oblíbeného seriálu
Líbí se mi postavy a příběh Přál bych si, aby toho udělali víc a předělali události, abychom mohli získat postavy, aniž bychom kupovali krabičku s dobrou zprávou pro všechny
Futurama: Worlds of Tomorrow Petualangan ajjj
Černá obrazovka a dál nic :-( Mám LG G3
Футурама: Миры Будущего Приключения qlq
Jestli pro někoho jsou tyto typy její minulosti nebo je to pro vás moc pay2play TAK PROČ TO HRAJETE? Jako ano, též mě naštvalo, že je jeden úkol postaven na tom, že máš zaplatit, ale je to dobrovolný úkol, hru můžeš dohrát i bez tohoto úkolu. Hra je dobrá a ikdyž trvá úkoly i několik hodin, tak mi to nevadí, narozdíl od Sipmsonů to už není ohrané a jsou tam i nové mechaniky, podle mě je ta hra dobrá a zábavná.
milovat tuto hru. Skvělý způsob, jak trávit čas. jediná věc je, že bych si přál, abyste za sledování videa dostali víc než jen jednu pizzu, protože někdy se mezi misemi trochu čeká (například když potřebujete konkrétního člena posádky, aby pokračoval)
jedna z mých oblíbených her. ale v poslední době hodně chyb. dvojité budovy, budovy, se kterými se nemohu pohybovat
nejlepší hra trvá trochu, než si na hru zvykne, ale je tak zábavná a návyková
Hrál jsem hooooodně dlouho Family Guy Quest for stuff. Tato hra je na podobném principu, ale přidává vesmírné "dobrodružství".. Uvozovky záměrně, protože ono vesmírné dobrodružství je pořád dokola stejná činnost.. Boje, boje, sem tam plky a pak boje. Jsem fanoušek a baví mě milovat charaktery, tak jsem u hry zůstal doposud. Z hlavních charakterů mi chybí akorát získat kraba dr. Zoidberga. Tak za mě malý souhrn: Minusy: vážně je těžké někoho získat (týdenní eventy) , peníze se sypou hodně pomalu, systém levelování není nejlepší, vlastně jde jenom o vylepšování za peníze. Paradoxně je zde "více" pizza bodů než virtuálních peněz. Protože peníze používáte pro stavění i levelování (že vždy volíte co je lepší.).Systém temné hmoty (palivo na lety) je taky nešťastný, boj stereotypní a pomalé (po aktualizaci jdou konečně urychlit)... Ale i tak to zdržuje. Plusy: hru ocení lidé, kteří jsou Futurama positive, hlášky jsou super, postavy vykonávají dobře známé "skopičiny" z jednotlivých epizod a člověk si je rád připomene (můj případ). Plus i beru, tu obtížnost, že vše není zadarmo, ale holt hra žere dost času - pokud chcete získávat bez reálných peněz jednotlivé postavy. (také můj případ). Pokud nemáte rádi Futuramu, odečtěte si dvě hvězdy.
Myslel jsem, že je tato hra offline? protože vypnu wifi a nehraju hru,
Miluju Futuramu proto jsem si tuto hru musel stáhnout... Je to velice dobrá hra a má svůj potenciál a protože je nová má své mouchy jako je např. málo těžké vydělávání peněz atd ale rozhodně STAHOVAT! protože je to velmi zábavná hra
super Boží